За нас

Вече близо 20 години фирма „Теохарови” ООД – гр.Петрич има удоволствието да създава за Вас качество и стил. Нашият екип има привилегията да работи за уюта и неповторимостта на Вашия дом, хотел, ресторант или офис, като не само изгражда интерьора Ви, но и допълва Вашият стил на живот.

 

Оценявайки истинската красота и топлина на масивната дървесина, през годините фирма „Теохарови” ООД създаде огромна колекция от маси и столове, отличаващи се с високо качество и дизайн за всеки вкус.Днес в тази колекция от над 140 модела столове и над 30 модела маси дори и най – взискателните клиенти могат да открият своя стил и индивидуалност. Нашите столове, кресла, барстолове, табуретки , бартабуретки, двойни и тройни канапета, сгъваеми и стифиращи градински столове са неотменна част от интериора на Вашия дом или обществено заведение. Като се основавахме на класиката и модернизма разработихме стилна колекция от маси – холни, трапезарни и градински, разтегателни и неразтегателни, от масив, МДФ и стъкло. Освен от традиционната за столове и маси букова дървесина, през последните години високо квалифицираните ни специалисти създадоха за Вас неповторима колекция от дъбови мебели и красотата на природата влезе във Вашия дом.

 

Но ние не спряхме до тук. Проектирахме и разработихме серия от корпусни мебели – от класическите писалища и библиотеки в дворцов стил до съвременните, модерни и практични секционни шкафове, гардероби, скринове, ракли и др. И тъй като знаем колко е важно  кухненското обзавеждане в съвременния дом ние започнахме производството на висока категория кухни, уникални, само по индивидуални проекти.

 

Но и това не изчерпа нашето творчество и производствени възможности. За да допълним Вашия интерьор ние разработихме за Вас тапицирани мебели – кресла, деуместни и триместни канапета, табуретки. И тъй като разполагаме с огромно разнообразие от платове и кожи ние можем да изработим най-подходящите за Вашият вкус тапицирани мебели.

 

За да бъде Вашия ресторант или бар различен можем да проектираме и изработим бар-плот, сепарета, декоративни паравани, сервитьорски шкафчета, ламперии, облицовки на колони и стени  и всичко необходимо, което може да придаде индивидуалност и стил на Вашето заведение. Грижите по монтажа на тези изделия ще оставите на професионализма на нашите специалисти.

 

Не сме забравили и хората,  които искат да работят в обстановка на луксозен, модерен и функционален интерьор. Можем да създадем за Вас бюра, заседателни маси, библиотеки и всички други нужни за вашия офис мебели от масивно дърво или МДФ.И всичко това с дизайн и рамери, съобразно вашия вкус, нужди и специфични особености на работата Ви.

 

За да завършим изделията от дърво за Вашия дом, хотел, ресторант или офис можем да изработим за Вас стъпала и парапети за стълбища, както и парапети за тераси и външни декоративни паравани.

 

Ние се ангажираме с цялостното обзавеждане на Вашия обект. Нашите дизайнери и проектанти ще изработят проектите и ще Ви консултират при избора на модели, форми, цветове и материали. Ще изработим изделията с грижа за качеството и ще ги монтираме професионално и бързо.

 

Мебелите си приличат по нещо навсякъде по света, но за всеки нов продукт, за всеки нов обект ние влагаме индивидуален подход и усет, за да допринесем за повече красота, удобство и функционалност, естетичност и хармония в дома, офиса и общественото заведение.

 

Качеството на нашата продукция се обуславя от:

 

1. “Теохарови” ООД има изградена и сертифицирана система за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2000.
2. Фирмата разполага със собствени сушилни “NARDI” /Италия/ с автоматизирано компютърно управление. Това осигурява производствена влажност на дървесината 8-10 %.
3. Използват се компютърно управляеми надлъжни копирни агрегати, включващи фрезоване и шлайфане, което гарантира точност и взаимозаменяемост на детайлите, както и висок клас на грапавост на повърхнините.
4. Прецизно изработване на съединенията, обуславящо здравината на конструкцията на столовете.
5. Контролира се правилното подбиране на детайлите в зависимост от оцветяването на дървесината.
6. Фирмата използува байцове, грундове и лакове на немската фирма “Петер лак”. Приложените сертификати гарантират, че повърхностните покрития отговарят на европейските изисквания за качество и екологичност.
7. “Теохарови” ООД работи с български и вносни тапицерски платове, естествени и изкуствени кожи с голямо разнообразие на видове, цветове и десени. Дунапренът и платовете са придружени със сертификати за качество и екологичност. Фирмата извършва тапициране и с платове на своите клиенти.
8. Фирмата осигурява опаковка на изделията, гарантираща транспортиране без дефекти на големи разстояния до крайния получател. Използваните материали са полиетилен, аеропласт /бабел фолио/, велпапе, стреч. Вида на опаковката се уточнява предварително с клиента според неговите нужди и възможности за транспортиране.