За нас

Дизайн и качество

Дизайн и качество


Над 30 години опит


10 000 m² работна площ


Партньори в над 28 държави


Над 400 клиента

Вече над 30 години фирма „Теохарови” ООД – гр. Петрич има удоволствието да създава за Вас качество и стил. Нашият екип има привилегията да работи за уюта и неповторимостта на Вашия дом, хотел, ресторант или офис, като не само изгражда интерьора Ви, но и допълва Вашият стил на живот.

Оценявайки истинската красота и топлина на масивната дървесина, през годините фирма „Теохарови” ООД създаде огромна колекция от маси и столове, отличаващи се с високо качество и дизайн за всеки вкус.

Днес в тази колекция от над 280 модела столове и над 60 модела маси дори и най – взискателните клиенти могат да открият своя стил и индивидуалност. Нашите столове, кресла, барстолове, табуретки , бартабуретки, двойни и тройни канапета, сгъваеми и стифиращи градински столове са неотменна част от интериора на Вашия дом или обществено заведение.


Масивна дървесина


280 модела стола


60+ модела маси


Обществени заведения


Масивна дървесина


280 модела стола


60+ модела маси


Обществени заведения

Маси и столове

Като се основавахме на класиката и модернизма разработихме стилна колекция от маси – холни, трапезарни и градински, разтегателни и неразтегателни, от масив, МДФ и стъкло. Освен от традиционната за столове и маси букова дървесина, през последните години високо квалифицираните ни специалисти създадоха за Вас неповторима колекция от дъбови мебели и красотата на природата влезе във Вашия дом.

Корпусни мебели

Проектирахме и разработихме серия от корпусни мебели – от класическите писалища и библиотеки в дворцов стил до съвременните, модерни и практични секционни шкафове, гардероби, скринове, ракли и др.

Кухненско обзавеждане

Знаем колко е важно кухненското обзавеждане в съвременния дом и затова започнахме производството на висока категория кухни, уникални, само по индивидуални проекти.

Тапицирани мебели

За да допълним Вашия интерьор ние разработихме за Вас тапицирани мебели – кресла, деуместни и триместни канапета, табуретки. И тъй като разполагаме с огромно разнообразие от платове и кожи ние можем да изработим най-подходящите за Вашият вкус тапицирани мебели.

Офис

Не сме забравили и хората, които искат да работят в обстановка на луксозен, модерен и функционален интерьор. Можем да създадем за Вас бюра, заседателни маси, библиотеки и всички други нужни за вашия офис мебели от масивно дърво или МДФ.

Обществени заведения

За да бъде Вашия ресторант или бар различен можем да проектираме и изработим бар-плот, сепарета, декоративни паравани, сервитьорски шкафчета, ламперии, облицовки на колони и стени и всичко необходимо, което може да придаде индивидуалност и стил на Вашето заведение.

Стъпала и парапети

За да завършим изделията от дърво за Вашия дом, хотел, ресторант или офис можем да изработим за Вас стъпала и парапети за стълбища, както и парапети за тераси и външни декоративни паравани.

Индивидуален подход

Мебелите си приличат по нещо навсякъде по света, но за всеки нов продукт, за всеки нов обект ние влагаме индивидуален подход и усет, за да допринесем за повече красота, удобство и функционалност, естетичност и хармония в дома, офиса и общественото заведение.

Ние се ангажираме с цялостното обзавеждане на Вашия обект.

Нашите дизайнери и проектанти ще изработят проектите и ще Ви консултират при избора на модели, форми, цветове, материали и рамери, съобразно вашия вкус, нужди и специфични особености на работата Ви.

Ще изработим изделията с грижа за качеството и ще ги монтираме професионално и бързо.